Wat ik vandaag maakte: Een tasje

29 februari 2016

een vouwtasje van paraplustof.

160229vouwtasje

Verstandige huisvrouwen hebben altijd een vouwtasje in hun handtas, je weet tenslotte maar nooit wanneer je het nodig hebt. Enkele weken geleden raapte ik een kapotte donkerrode paraplu van straat, haalde de stof er af en waste die. Een week of wat later, bij de rondleiding door de Hortus waaide de gestreepte paraplu van een van de andere deelnemers stuk. Ik had mijn idee om een vouwtasje te naaien al met K:)dootje  gedeeld en zij vroeg de natgeregende eigenares doodgewoon of we het “stoffelijk” overschot mochten hebben. Dat mocht. Het was wel even een worsteling, paraplustof is heel erg synthetisch. En de naden van zo’n tasje moeten wat kunnen hebben, dubbele stiksels dus.

  1. Marjolein

    Oh, nu klinkt het alsof ik iets naars postte….. ik vond het juist zo frappant en vond haar tasjes zo leuk, daarom bleef het me bij

Comments are closed.