Wat ik gisteravond zag: Carol

1 maart 2016

Film in ‘t Beest

160301Carol

Binnenkort sluit ons plaatselijke filmhuis ‘t Beest voor een langdurige renovatie. Wat zal ik het missen! Gisteravond zagen we Carol, prachtige verfilming van een roman van Patricia Highsmith over -alweer- een onmogelijke liefde. Cate Blanchett speelt de rijke Carol, die verkoopster Therese ontmoet¬†tijdens de kerstdrukte in het warenhuis. Ik zag zelden een betere verbeelding van “liefde op het eerste gezicht” Niets mis mee, zou je denken. Maar in de jaren ’50 was het bij de wet verboden, liefde tussen twee vrouwen. (Of twee mannen). Twee topactrices, prachtige kleding en de auto’s zijn geweldig. Ik heb genoten.

  1. Marjolein

    Wij vonden de film ook prachtig en geweldig goed geacteerd. Zoveel zeggen zonder woorden….. Blanchett is echt een topactrice.

Comments are closed.