Wat ik vandaag maakte: een zaaibedje

13 maart 2016

Een beginnetje aan het tuinseizoen

plantuitjes
plantuitjes

Eindelijk is het lekker weer én ben ik vrij. Dus zijn de plantuitjes geplant en worteltjes gezaaid. De tuinbonen had ik half februari al in de grond gestopt en thuis, in de vensterbank ook een stuk of zes in potten. De binnen gezaaide waren al behoorlijke planten, ik heb ze vandaag in de volkstuin gezet. De tuinbonen die buiten gezaaid zijn komen net zo’n beetje boven de grond…. als het goed is leveren de binnenbonen eerst een of twee maaltijden op, en daarna komen die van de koude grond. Het was lekker in de tuin, twee staartmeesjes waren druk met het verzamelen van spinneweb en pluisjes voor hun nest. Leuke vogeltjes zijn dat!

De tuinbonen schrokken geloof ik wel een beetje van de verhuizing. Hopelijk staan ze er morgen florissanter bij!
De tuinbonen schrokken geloof ik wel een beetje van de verhuizing. Hopelijk staan ze er morgen florissanter bij!

 

Comments are closed.