Wat ik vandaag maakte: Quiche

15 augustus 2015:

Hartige taart met snijbiet

het eten was al op toen ik aan de foto dacht. Snijbietfoto van het internet dus.
het eten was al op toen ik aan de foto dacht. Snijbietfoto van het internet dus.

Snijbiet ligt niet bij de supermarkt in het groentevak, ik vraag me af waarom. Het is makkelijk te telen, het kan tegen een stootje wat betreft verpakken en bewaren en het smaakt heerlijk. Nu ja, ik kan de supermarkt hier missen: Ik haalde vandaag een maaltje uit de tuin.  Daarvan bakte ik een hartige taart, met een ui, wat spekjes en knoflook, bestrooid met geraspte oude goudse kaas. En natuurlijk losgeklopte eieren en een beetje melk, in een springvorm die ik met winkelbladerdeeg had bekleed. Smakelijk!

  1. dominique

    mmm… quiche. Zoiets maak ik ook wel eens met wat ik nog in de groentela van de koelkast vind op het einde van de week. Maar uit eigen tuin smaakt het vast nog beter!

Comments are closed.