Wat ik maakte: Plannen dus.

7 augustus 2015:

Nieuwe projecten

150807shirtmaking

Niet gehinderd door enige realiteitszin (wat betreft de hoeveelheid uren die er in een dag gaan, dat vooral) en erg geïnspireerd door dit boek (de schrijver ervan is op zijn minst monomaan, maar beschrijft wel uit-put-tend hoe het moet en hoe het heurt) en door Carolyn (die óók een baan heeft maar wel daarbij prachtige overhemden maakt voor haar man én haar zoons, naast alle kleding die ze zelf draagt) en door deze website (eikel stoffen, jawel) heb ik besloten dat een overhemd voor Echtgenoot Yep toch ook zelf gemaakt kan worden. Dus kocht ik bij diezelfde eikelstoffen twee en een halve meter chique poplin, leerde het boek bijna uit mijn hoofd en legde beslag op een goed passend maar inmiddels afgedragen overhemd van Echtgenoot Yep teneinde de pasvorm te kopiëren. Maar eerst ga ik een -inderdaad niet passende- jurk afmaken. En nog een reparatie uitvoeren aan een rok van schoonzus E. En ik heb een Noorse trui op de pennen. Hm. Die hoeveelheid uren in een dag, daar moet toch iets aan te doen zijn…