Wat collega D. en ik vandaag maakten: Iemand erg blij

18 december 2015:

Poes Elmo weer terug bij haar baasje

151218elmo

Vandaag maakte collega D. buiten een praatje met de buurvrouw-van-de-bloemenwinkel toen er een zwartwitte kat langs kwam lopen. Het was niet de eerste keer dat die zich liet zien en ook liet aaien. En kennelijk erge honger had: een eierkoek verdween in rap tempo naar binnen. Collega D. nam het beestje mee de winkel in, waar het zich gemakkelijk maakte in een van de aanpaskamers. Ondertussen keken we op de website van Amivedi en ontdekten dat we te maken hadden met Elmo, al sinds 5 oktober vermist… Zo lang al! Amivedi beloofde de eigenares te bellen. Niet lang daarna stapte die binnen, dolgelukkig dat haar kat -hoewel erg mager en vuil- nog in leven bleek… ze had hem na enkele weken zoeken opgegeven. Amivedi had haar nog niet bereikt maar ze had van de buurvrouw-van-de-bloemenwinkel gehoord van de gevonden kat, toen ze daar toevallig vanmiddag een kerststukje kwam kopen. We hadden er allemaal een fijne dag van. Maar Elmo denk ik wel het allerfijnst.

Comments are closed.