Wat ik vandaag maakte: Kosten

30 september 2014:

Meer uitgegeven dan ik van plan was. (en daar geen spijt van)

140930feet

Samen met Echtgenoot Yep was ik een dagje naar een saunacomplex. Heerlijk! Ik hou niet zo van massages en schoonheidsbehandelingen, maar ik liet wél mijn voeten eens uitgebreid verzorgen. De pedicure (raar woord, pedicure… moeten we eens iets beters voor bedenken) gebruikte een erg prettige scrubcrème en vertelde desgevraagd dat die te koop was bij de receptie. Bij het afrekenen vroeg ik er dus om. De receptioniste wist niet precies welke crème ik bedoelde, belde met de vraag naar de salon, waarvandaan onmiddellijk een dame kwam rennen met een arm vol verschillende potten en tubes. Na enig zoekwerk vonden we de juiste. Die bleek best veel te kosten. Slik. Maar ik heb het na alle behulpzaamheid natuurlijk wel aangeschaft.