Gelukt. Of niet?

De sjaal die ik me voornam: Klaar

Al een week of twee gedragen, erg blij met deze “hitchhiker” sjaal

De bijpassende muts, dit is de tweede -gelukte- poging

SAMSUNG
Wurm hat. Ook al in gebruik.

En het voorgenomen slipje:

SAMSUNG
inderdaad, ik gebruik steeds hetzelfde patroon… why change a winning team

De babytruitjes zijn ook klaar. En de muts voor Dochter was in de vorige post al te bewonderen. Maar mijn versie van de aap Jacobus zal nooit het daglicht zien. Hij is uitgehaald. Ik kon er maar geen warme gevoelens voor krijgen, al die korte naaldjes van armen, benen en staart breien… nee. En hem alléén afmaken omdat ik hem in een rijtje met voornemens had gezet vond ik te dun als motivatie.

Om de moord op Jacobus goed te maken heb ik inmiddels een half vest gebreid (maar daar geen foto van) en ben ik begonnen aan dit poject:

SAMSUNG
BOM garden quilt eerste aflevering

 

Een quilt waarvoor ik elke maand een pakketje materiaal en (voor een beginner wel iets te summiere) werkbeschrijving. Abonnement via Klaziens Kreatie

Volgend jaar komen er vast weer nieuwe dingen te doen.  Gelukkig 2014!