Wat ik maakte: Een lange wandeling

12 oktober 2016:

van station naar station

161011wandelen

Ik bracht een dag door in de sauna in Leiden, met Marbel. Dat was leuk, heerlijk om weer eens bij te praten. Maar zo’n dag sauna bestaat uit zitten, liggen, een beetje zwemmen, gezellig en uitgebreid lunchen en meer zitten. En drie uur treinreizen in totaal is ook al niet zo’n dynamische bezigheid. Dus stapte ik op station Yerseke uit de trein en wandelde in een voor mijn doen straf tempo naar mijn fiets, die een kleine dertien kilometer verderop bij station Goes geparkeerd stond. Ik had mijn wandelschoenen aan, de zonsondergang was prachtig, dus dat ging prima. En eenmaal in Goes vond ik de afstand ook beslist ruim voldoende. 🙂 Maar een tas vol natte handdoeken en badjas meedragen was wel wat zwaar en onpraktisch. Ik ga me toch eens verdiepen in de aankoop van een goede rugzak.