Wat iemand anders van mij maakt…

11 oktober 2016:

Ik word oma.

161011kleinkind

Op bovenstaande foto ziet u een nieuw lid van onze familie. Het is op het moment  nog maar “zo groot als een mandarijn”, ik hoorde ook de vergelijking met een hamster al langs komen. Hoe dan ook, het is de bedoeling dat het nog minstens tot half april bij schoondochter J. blijft inwonen. Ik vind het zó leuk! Hoewel het een rare sensatie is om opeens een generatie op te gaan schuiven… ik ben erg benieuwd wat voor iemand het wordt, dit kleintje. Vast een heel leuk mens, het krijgt (eeeh het hééft) namelijk ook erg leuke ouders.

5 responses to “Wat iemand anders van mij maakt…

 1. <3

 2. Proficiat! en het voelt misschien als een nieuwe weg, maar het is gewoon een andere richting…

 3. proficiat.
  nu ga je vast en zeker aan het breien of haken voor de baby,
  een vraagje heb je misschien een patroontje voor een overslagvestje gebreid of gehaakt op pen 4 en half.

 4. :-))
  Vind je dit leuk? (ik wel! en het is gratis!)
  http://www.ravelry.com/patterns/library/baby-sachiko-kimono-sweater