Wat ik vandaag maakte: een goede planning

19 september 2016:

een sluitend programma. En kippensoep ondertussen.

Afbeeldingsresultaat voor chicken soup cartoon

Het was hoog water om half zeven bij het Goese Sas. En het is nog best goed weer. Dus toen ik thuis kwam uit mijn werk om kwart voor zes zette ik twee kippenpoten met wat kruiderij op het vuur. Ik gebruik voor kippensoep meestal Clothilde’s recept, maar alleen als ik inderdaad een halve dag de tijd heb, nu dus niet. Ik sneed champignons en wat groente en toen Echtgenoot Yep verscheen zette ik de pan met kip in de oven en gingen we zwemmen. Toen ik tegen achten weer thuis kwam was de bouillon klaar. Het kostte nog een paar minuten om het vlees van de botjes te halen en klein te snijden terwijl de champignons en groenten kookten in de bouillon. Voordat onze haren droog waren zaten we aan tafel.