Wat ik vandaag maakte: Mijn badpak weer stuk

18 augustus 2016:

mijn Sophie Swimsuit doormidden geknipt.

160816tankinitop

Het bleef toch een beetje aan me knagen, dat badpak. Omdat het te kort is zou ik echt nooit weten hoe het past. Ik overwoog het door te knippen en een strook ertussen te naaien, maar dat is een hoop werk en het wordt er niet mooier van. Tot ik ergens op het Internet iemand met een “tankini” zag pronken, toen viel het muntje. Ik maak van het badpak een topje, ik maak van dezelfde stof een broekje erbij en dan kan ik het misschien tóch aan. Zo gezegd zo gedaan, ik knipte het onderste stuk van het bakpak. En zie hier, het past. Wel moet ik de strikband verplaatsen, die moet wat meer naar het midden van de cups worden gezet. Want met deze bevestiging worden de zijkanten naar binnen getrokken en daardoor wijkt het middenvoor meer van mij af dan ik leuk vind.