Wat ik vandaag maakte: een huwelijk mee

21 april 2016:

Dochter trouwde.

20160422_141012

Vandaag trad mijn dochter in het huwelijk. Een merkwaardige ervaring, want eergisteren kon ik haar nog met één hand optillen en nam ik haar in het zitje aan mijn fietsstuur overal mee naar toe. Vandaag had ze een fabuleuze jurk, make-up en kapsel en een knappe meneer aan de arm die van haar houdt. Haar “ja” klonk overtuigd, bijna nog vóór de ambtenaar helemaal klaar was met het stellen van de vraag. Het was fijn om haar en haar man (wennen hoor… haar man!) zo stralend gelukkig met elkaar te zien.

 

4 responses to “Wat ik vandaag maakte: een huwelijk mee

  1. Gefeliciteerd met deze mooie dag, moeder van de bruid! Wat troffen ze het met het weer! Maar het was ondanks dat, vast toch wel een stralende dag!+

  2. Speciaal voor hen (en jou/jullie) een prachtige lentedag!
    Gefeliciteerd (en Emmy uiteraard ook).

  3. Prachtig, de jurk, de dochter en het geluk dat er vanaf spat 🙂

  4. ze zien er stralend uit. Proficiat aan het gelukkige paar (en de ouders, want zoals je schrijft, het lijkt of ze je nog maar net nachten op gehouden hebben)