Wat ik vandaag maakte: een eind aan de Blah

24 december 2015:

Wat nou niks te vertellen

Het is een gevreesd verschijnsel onder bloggers: De Blah. De afgelopen week had ik daar erge last van. Ik kreeg geen samenhangend postje getypt, ik vond alle onderwerpen die ik kon bedenken saai. Want wat stelt het nou helemaal voor, dit blogje? Beetje breien, tuinieren, naaien, iets koken, lekker belangrijk. Het is niet dat ik Echt Iets te Melden heb zoals de Groene Vrouw hier, of Grootse Prestaties lever zoals Jill. (Die ik zéér bewonder! en haar foto’s!) Tijdens zo’n Blah vind je het ineens geweldig belangrijk hoeveel mensen het komen lezen. Gek… want dat is eigenlijk niet belangrijk. Er is geen letter commercieel aan dit blog en wie maakt het wat uit… Nu ja. Het is weer over, ik heb een stapel dingen om over te schrijven. Leuk dat je meeleest! 🙂  Maar nu eerst: Kerstfeest.

151224GoesHR0007