Wat we gisteren maakten: een tripje naar Rotterdam

10 oktober 2015:

Met een groepje liefhebbers naar het Nieuwe Instituut

151010mode

Met een gezelschap van vier vriendinnen gingen we naar de mode-tentoonstelling in het Nieuwe Instituut. Dat was mooi! we bewonderden een collectie prachtige kleding, we kochten een proefmonstertje lippenstift uit een ouderwetse sigarettenautomaat en we poseerden voor de foto met onmogelijk hoge hakken. (Waarop ik echt maar een stuk of vijf stappen kan zetten… au! Ik heb met terugwerkende kracht bewondering voor Sarah Jessica Parker die op dit soort marteltuig meerdere TV series vol acteerde)(hoewel ze daar kennelijk nu wel spijt van heeft)

Hoe dan ook. Op onze eigen schoenen gingen we nog naar Boijmans voor een bliksembezoekje aan de Hooiwagen en breidden we onze eigen kledingcollectie een beetje uit bij diverse leuke winkels in de stad.