Wat we maakten: Een uitstapje naar Utrecht

4-5 juli 2015:

We gingen naar de Tour de France kijken

150704TenDam
Laurens ten Dam op weg naar het startpodium

De stad Utrecht organiseerde de proloog van de Tour de France en ook de Grand Depart. Ook woont Dochter in Utrecht. Gisteren reden we erheen en keken naar de tijdrit, naar de teambussen en naar de vierdubbele huldiging van de ene winnaar. Het was warm, maar het was erg gezellig in de stad, Utrecht had het goed voor elkaar. Met genoeg watertap-punten en openbare toiletten, met routes zonder knelpunten. We besloten de dag met een sushi-maaltijd in Vianen en een biertje in de stadsbrouwerij Maximus. Heerlijk. Vandaag fietsten de renners bijna langs Dochters huis, dus wuifden we ze uit voor we zelf ook weer naar Zeeland reden.

150705koers