Wat ik maakte: een heel klein stukje auto schoon

Een geënsceneerde foto voor Instagram

Op Instagram is de #yarnlovechallenge gaande. Een maand lang plaatst iedereen die dat leuk vindt elke dag een wol-gerelateerde foto met een bepaald thema. Vandaag was het thema “speed” en hoe breng je dat nu in beeld…. Ik stapte naar buiten met een emmertje sop en maakte het logo van de ontwerper en de directe omgeving daarvan op onze auto schoon. Daarna fotografeerde ik een breiwerk (dat bepaald niet snel vordert.. hoewel ik het zelf erg mooi vind worden ligt het al maanden in de mand) erbij. Ik brei tenslotte vaak in de auto, dat is óók snel breien.

  1. Dominique

    Oh! dubbelbreien! Ben ik ook aan het oefenen. Het wordt wel mooi, jouw sjaal. Ik doe nu een brillenhoesje, om de techniek in de vingers te krijgen…

Comments are closed.