Wat ik niet maakte: Het kerstdiner

25 december 2015

Het meeneem-menu

151225roodbaarsrolletje

We vierden eerste Kerstdag met Dochter en haar man bij Zoon en Schoondochter thuis. We besloten het ons dit jaar makkelijk te maken: we kozen voor een afhaal-kerstmenu. Restaurant Katseveer voorziet daarin: een sterren-thuismenu. Echtgenoot Yep haalde het op, hij kwam kerstavond thuis met een doos vol pakjes en zakjes*, elk overzichtelijk voorzien van een kleurcode stickertje en met een heel duidelijke stap-voor-stap handleiding hoe al het lekkers op te warmen en te presenteren. Veel werk was het niet, maar lekker was het wel! Vier gangen aten we, uitgebreid met borrelhapjes, amuses, brood en boter en een macaron voor bij de koffie. Wat een heerlijke kerst, en wat hebben de Katseveerse koks dat handig geregeld zo!

* laat Karin het maar niet horen…