Wat ik vandaag maakte: Lang niet zoveel als ik zou willen.

25 juni 2015: De stof voor een jurk geknipt. 150625geknipt Een van de lapjes die ik vorig jaar in Helmond kocht is voorbestemd een jurk te worden, ik wil McCalls 6696 ervan maken. Inmiddels is de stof geknipt, maar echt opschieten doet het verder niet. Het is mooi weer, de volkstuin roept, de racefiets wil buiten spelen, er zijn barbecues en uitstapjes, ik wil naar de film en sporten en tussendoor wil ik ook nog werken. Ik moet mezelf soms vermanend toespreken, dat ik het voor de leuk doe, dat naaien. Dat het geen ramp is als deze jurk in 2016 pas af is, dat van haastige spoed zelden een mooie jurk komt.

150625Minoes in de zon
Bonusfoto! Minoes doet niet aan te lange to-do lijstjes. Er is zon, dus dan ligt ze in de zon, met de pootjes gekruist.