Wat ik vandaag maakte: een uitstapje

24 juni 2014:

Een tripje naar Helmond

140624Janssen

Helmond is niet naast de deur… maar daar is wel de Vlisco fabriek gevestigd, met een bijbehorende winkel. Vandaag reden we er heen. Ik kocht er een stuk blauwe katoen van vijf en een halve meter. Inderdaad best veel, maar Vlisco verkoopt alle stoffen in deze afmeting. Daarna reden we door naar Janssen voor hetzelfde maar dan méér ervan. Wat een feest! Alles uit de Vlisco catalogus lag uitgestald in een grote hal, maar ook enkele andere merken. Ik vrees dat ik een klein beetje onbeheerst heb ingekocht… op onderstaande foto liggen drie lappen bedrukte katoen van 5,5 meter, één van 2,8 meter, allemaal met de bedoeling een jurk voor mij te worden.. De groene met de ronde motieven die ik hier al beschreef heb ik tot mijn geluk ook gevonden, zoals je ziet.


140624lapjes

We hebben de geslaagde aankoop gevierd met een heerlijke lunch bij restaurant Sense in Den Bosch, gevolgd door een bezoek aan het Noordbrabants Museum. Het was een heerlijke dag!