Wat ik vandaag maak: Reclame.

17 April 2015:

Een pluim voor Bever Zwerfsport

150417denieuwejas
Dit is de nieuwe jas

 

In November 2013 kocht ik een jas bij Bever Zwerfsport. Een echte outdoorjas, met een uitneembare binnenvoering van fleece. Vrij kort na de aanschaf gingen de twee klosjes aan de trekkoordjes van de capuchon stuk, het ophanglusje brak ook. Maar ik droeg de jas -met tussenpozen- tot in februari van dit jaar de rits het opgaf. Ik besloot de jas van inmiddels bijna anderhalf jaar oud niet meer te repareren, maar toevalligerwijs kwam Echtgenoot Yep de aankoopbon tegen. Daarop stond twee jaar garantie beloofd, dus deed ik de jas niet weg maar nam hem mee toen we naar Rotterdam gingen. Ik rekende eigenlijk nergens op, want hé, dingen kunnen stuk na anderhalf jaar gebruik en hoe bewijs ik dat ik de jas normaal gebruikt heb… maar de jas werd terug gestuurd naar de fabrikant en twee weken later kreeg ik een mailtje dat er een vergoeding zou plaatsvinden. Vanavond gingen we naar Rotterdam en kregen het gehele aankoopbedrag terug. Vanzelfsprekend schafte ik een mooie nieuwe jas aan. Wat een buitengewoon coulante afhandeling! Hulde en lof voor Bever Zwerfsport.