Wat ik vandaag kocht: een rokje

2 december 2014:

Ik ging winkelen

141202rokje

Al een hele tijd koop ik geen kleren meer, maar nu het wat kouder wordt vind ik vaker dan me lief is geen geschikte outfit in de kast. Ik heb weinig meer dat me past en ook geschikt is voor winterse omstandigheden. Desperate times take desperate measures* dus naar de winkel. Waar ik tot mijn verbijstering dit rokje aantrof. Vriendin H. stelde voor dat ik de winkel in kwestie aanklaagde wegens plagiaat, maar aangezien míjn zevenbaans rokje twee dagen oud is en dit winkel-exemplaar al tot de tweede verdieping van de hel uitverkoop was gevorderd denk ik dat daar geen winstkansen zijn.  Ik heb het maar gekocht, op die manier beperk ik de kans dat ik iemand tegenkom die hetzelfde rokje draagt als ik.

*Een chique manier om te zeggen: “Nood breekt wet”