Wat ik vandaag maakte: Vierkantjes

28 september 2014: Drie vierkantjes 140928pathways-test Zoals elke breier  heb ik enorme hoeveelheden restjes garen, die natuurlijk niet weggegooid mogen worden. Een doos met een inhoud van tien liter bevat alléén de restjes sokkengaren. Ik ben niet de enige met dit “probleem”, er staan aardig wat ideeën voor zogenaamde “sockyarn blankets” op Ravelry. Ze zijn eigenlijk altijd samengesteld uit kleine gebreide lapjes, maar de meeste vind ik niet zo mooi. Deze vind ik wel aardig en van deze heb ik vandaag een paar proefjes gebreid. Ze zijn wél klein, zes bij zes centimeter. Als ik hier aan ga beginnen maak ik ze dubbel zo groot. Ik ben een beetje bang dat ik er heel verschrikkelijk genoeg van ga krijgen lang voor het project voltooid is… Ik laat het idee nog even marineren.

140927Lucas
Alweer een bonusfoto! Dit is Lucas, de in alle opzichten gloednieuwe eigenaar van het vestje dat ik op vakantie maakte. Hij moet nog een béétje groeien voor de pasvorm optimaal is. Maar zelfs met een te groot vest is het een bijzonder knappe jongen!