Wat ik gisteren en vandaag maakte: Een tripje naar Haarlem

23 en 24 mei 2015:

Een sentimental journey naar Haarlem.

150523Jopenkerk

Ik ben sinds ik er vandaan verhuisde alleen maar kort even in Haarlem geweest. Op bezoek bij Zoon of bij Marbel. Maar door het stadscentrum lopen, dat had ik al een jaar of acht niet gedaan. Gisteren reden we er heen, we liepen -dus- over de markt en door het centrum, kwamen Zoon en Schoondochter al tegen, anderhalf uur vóór we met ze hadden afgesproken. We aten heerlijk Italiaans, toen we het restaurant weer uit stapten klingelden net de Damiaatjes. Dan voel je je als Haarlemmer wel weer welkom! We dronken een biertje in de Jopenkerk, daarna namen we weer afscheid van de familie en gingen naar ons overnacht-adres waar we bijzonder fijn onderdak waren.  Het was fijn om weer eventjes terug te zijn!