Wat ik vandaag maakte: Mij vrolijk

7 mei 2015:

Een gehypt boek over opruimen gelezen

150507opruimboek

Al een paar weken hoorde ik over een boek over opruimen. Tijd om het te lezen, dacht ik, en schafte het aan. Dat was wel zonde van mijn euro’s, of misschien ook weer niet want ik heb er hartelijk om gelachen. Ik denk niet dat ik er iets van ga uitvoeren… Elke dag mijn tas hardop bedanken voor het verrichte werk. Oh, en ook mijn kleren, dat ze me zo prettig warm hebben gehouden, waarna ik ze in de kast hang zodat ze kunnen uitrusten van hun taak. Het advies om bij elk van je bezittingen te overwegen of je er blij van wordt is op zich niet slecht. Maar het uitgangspunt is dat je alles waar je niet meteen happy van wordt weggooit omdat je “toch altijd weer een nieuwe kunt kopen” en dat staat me wel tegen. Consumentisme ahoy!