Wat ik vandaag maakte 20/5

20 mei 2014:

Spierpijn!

Het leek niet zo ver...
Het leek niet zo ver…

Onze kersenboom zit vol met kleine groene kersjes. Voordat dat grote rode kersen zijn moet de kersenboom worden beschermd met gaas of netten, om te zorgen dat andere liefhebbers (lees: spreeuwen) de kersen niet opeten. Onze kersenboom is best groot en we willen een bouwwerk er omheen maken om die netten aan te bevestigen. Dat bouwwerk moet het hele jaar ku nen blijven staan zonder die netten, én stevig genoeg zijn om er in te klimmen om die netten op te hangen. En om kersen te plukken natuurlijk. Dus kochten wij bij de houthandel vier dikke palen van 5 meter lang. Die droegen we lopend naar onze tuin. Ik voorop, echtgenoot Yep 5 meter erachter, twee palen per wandeling tussen ons in. Ik vermoed dat wij beiden morgen onze armen voelen.