Wat ik vandaag maakte: Een pakje open

23 April 2015: Een internet-aankoop arriveerde 150423tweed Samen met K:)dootje kocht ik een stuk stof bij het illustere Linton Tweed. Ik weet in Nederland geen winkel die het verkoopt, ik weet wel dat er in de hoge couture nogal eens Linton stof verwerkt wordt. Reden genoeg om eens een gok te wagen en een twee-rokjes-formaat lap te bestellen van de meest risicoloze blauw-witte ruit die er in de collectie zit. Internet-orderen blijft ongezien kopen tenslotte. Linton biedt voor een klein bedrag ook een stapeltje samples erbij, om een beter idee te hebben van de verschillende kwaliteiten. Die bestelde ik ook. 150423sampleslinger De samples lockte ik allemaal af, want alle stofjes waren nogal rafelig. Leuk, zo’n collectie! 150423girlpower Maar het allerleukste vind ik dit. Wat geweldig, een manageress. Go Margaret Duffy!