Wat ik vandaag maakte: Weer mijn sok niet af

18 maart 2015:

Het Second Sock Syndroom

150318secondsock

Onder breiers een erkend ziektebeeld. Halverwege de tweede sok is de leut er af, doorbreien kost doorzettingsvermogen. Soms heb je zoveel ausdauer gewoon niet, soms komen er allemaal leuke dingen op je pad om je af te leiden van die saaie sok, en dus blijft het liggen. Dit rode setje spiegelsokken wacht al twee jaar (!!!) op voltooiing.  Het is zo erg dat er al twee breinaalden uit “geleend” zijn voor andere projecten en nu het warmere seizoen er weer aankomt is de motivatie om warme sokken te breien helemaal beneden nul gezakt. Tja.

  1. dominique

    Grappig dat je ‘leut’ schrijft. Waar ik opgroeide was ‘leutig’ een veel gebruikt woord. Hier kent niemand het. En die spiegelsokken: was één van de eerste (toen ingewikkelde) sokken voor mij. Misschien helpt het als je jezelf een deadline zet?

Comments are closed.