Wat ik vandaag maakte: een uitstapje

14 september 2014:

Een tripje naar Rotterdam

140914actmetbal 140914tijgerpakHet was al maanden geleden dat ik mijn dochter in levenden lijve zag, dus togen wij beiden naar Rotterdam om te lunchen en bij te praten. In Rotterdam was van alles aan de hand, zo was er een dame aan het buikdansen op het station. We liepen op het Schouwburgplein een kartonnen doolhof in, waar we allerlei bijzondere jongleer- en acrobatiek acts tegenkwamen, en een vermomde tijger.

In de Witte de Withstraat was het jaarlijkse festival gaande. We zagen een tango gedanst worden op straat. Hoe de organisatie het toch elk jaar weer voor elkaar krijgt dat het weer mee werkt weet ik niet, het zou in de regen niet zo’n feest voor het oog zijn geweest.

Ondertussen lukte het lunchen en bijpraten óók prima. 140914tango