Wat ik vandaag maakte: beginnetjes

5 augustus 2014:

Niet erg productief

140805bureaukat
Minoes kan het niet meer aanzien

Ik heb gelukkig niet vaak last van de zogenaamde startitis, maar vandaag sloeg het serieus toe. Ik begon een featherweight vestje maar besloot na vier pennen dat het garen te dun was, en te saai grijs. Ik besloot een babyjasje -dat al een tijdje op de pennen staat- af te maken, maar ik vind de contrastkleur die ik ervoor heb echt niet mooi: Terug in de kast ermee; uithalen wil ik ook niet. Daarna overwoog ik deze te maken (nauwelijks ambitieus) met alle restjes sokkenwol die ik heb, maar dan moet ik een basiskleur erbij kopen want daarvan is meer nodig dan een restje. Dus surfte ik een stuk of wat online breiwinkels af, ik was wijs genoeg om niets te kopen. Daarna begon ik dit truitje nog een keer, maar dan in het wit. Na een centimeter of drie besloot ik dat het garen dat ik ervoor had gepakt te dik is. Er kwam niets uit mijn handen vandaag!