Wat ik vandaag maakte 14/6

14 juni 2014140614PZC

Eigenlijk niet zoveel.

 

Geen zorgen, ik ben er nog. Ik maakte wel van alles, maar weinig glamoureuze dingen, en daar ook geen foto’s van. Wat er zoal gebeurde de afgelopen dagen: Wij waren getuige van de opening van het barbecueseizoen bij K_dootje en haar meneer. Ik streek een grote stapel wasgoed. Echtgenoot Yep en ik figureerden in de serie “de volkstuin” in de Provinciale Zeeuwse Courant, maar ondertussen ben ik al een week niet in de volkstuin geweest. (oeps) Ik sloofde me uit op de crosstrainer bij fysiotherapie. We aten een maaltijd met couscous. Ik ging naar een film Ik haalde een vrachtje boodschappen in huis. De kipjes lijken alle drie gezond, ze zijn een stuk rustiger van karakter dan ons vorige setje. En er gebeuren spannende dingen op mijn werk: We krijgen een nieuwe naam. Volgende week wordt het officieel. Leuk!

140614kaartje