Wat ik vandaag maakte 26/4

26 april 2014:

Plannen  Dromen

140426museumkant

Tussen de koningsdag-feestelijkheden door liepen we even binnen bij het Historisch Museum van de Bevelanden. Daar was namelijk een tentoonstelling van kant, en niet de minste stukken: een zakdoekje van prinses Juliana! Boven in de vitrines waren antieke kanten te zien. Prachtig! En inspirerend. Thuis heb ik de plank met kantklos-boeken overhoop gehaald en doorgebladerd.

140426kantboeken

Ik zou het best graag weer oppakken.

 1. Marjolein Noyce-Bellinga

  kantklossen is echt moeilijk, een uitstervende bezigheid heb ik me laten vertellen

  • lspaink

   Dat denk ik ook wel, dat het uitsterft. Ik heb het ooit geleerd, maar ik zou nu niet meer durven zeggen dat ik het kan.

   • Marjolein Noyce-Bellinga

    Dan moet je misschien wel juist aan de slag, om de kennis weer een beetje op te frissen en de vingers weer even te laten wennen…. Om het uitsterven te helpen voorkomen…

Comments are closed.