Wat ik maakte: Orde

28 september 2016:

visjes aan mijn breiwerk

160928visjes

Ik ben nogal monomaan aan mijn mooie blauwe vest aan het werk. Het meest tijdrovende van het hele project is al die bolletjes een beetje uit de knoop houden. Daarvoor heb ik nu een hele school plastic visjes aangeschaft. Eens kijken of dit systeem het tempo wat bevordert…. Elke dag een stukje toegevoegd aan dit vest is, hoewel ik het geweldig vind om te doen, weinig interessant als blogmateriaal.

  1. Dominique

    Kaffe Fassett zegt gewoon om lange eindjes garen aan je werk te laten hang (ongeveer een armlengte); en dan gewoon er door te ‘kammen’ met je handen als alles in de war zit. Dat betekent natuurlijk nog meer draadjes om in te stoppen. Zelf vind ik de visjes heel erg vervelend, zwaar en ze maken een raar geluid als ze tegen elkaar klotsen…

Comments are closed.