Wat ik kreeg: Een nieuwe werkgever

4 mei 2016 (maar al sinds 1 mei)

Het bedrijf waar ik werk heeft een nieuwe eigenaar

160504

In 2013 werd de winkel waar ik werk -tot dan een familiebedrijf- gefuseerd. Met een ander familiebedrijf in het midden van het land. Samen werden we deel van een multinational. In alle tumult omtrent vergoedingen (of niet) van de zorgverzekeraars voor hoortoestellen was het goed om samen te werken. Maar zo’n groot bedrijf, dat werkte echt anders dan we gewend waren. Nu, een jaar of drie verder, hebben de oorspronkelijke eigenaars -diezelfde familie- de zaak weer terug overgenomen, waar we met zijn allen blij om zijn. Gelukkig zijn ook alle collega’s -op één na- er nog bij. In een paar dagen moesten alle zeven winkels ontdaan worden van de “look en feel”*  van de vorige eigenaar, we hebben met zijn allen heel hard gewerkt om belettering van de ramen te halen, posters en folders en visitekaartjes en briefpapier te verzamelen… vandaag werd het nieuwe logo bekend gemaakt. We hebben er meteen maar een stukje van opgegeten. We gaan vol goede moed vooruit.

*een marketingterm waar ik geen Nederlands woord voor weet. Uitstraling? Winkelinrichting?