Wat ik kreeg vandaag: Mijn garen terug

1 maart 2015:

Een prachtige sjaal!

150301sjaal1

Op een hoekje van de Vrijdagmarkt in Gent is een winkeltje, het heet De Gouden Pluym. Er worden schildersbenodigdheden verkocht, maar er zijn geen strakke schappen met gesorteerde kleurtjes verf, nee, er zijn stapels papier en linnen en dozen vol met potloden en tubes. Er staan stopflessen met poedertjes en flessen met aluin en “drakenbloed” (wat dat dan ook moge zijn), de nietsvermoedende klant waant zich in een Harry Potterfilm. In een achterkamertje van dat winkeltje -door een gangetje, trapje af en dan links- ligt wol. Kasten en kasten vol met lontwol in alle kleuren die je bedenken kan en nog een paar meer. Daar kocht ik ooit een sortering blauwe en groene wol, waarvan ik een aantal strengetjes garen spon. Deze strengetjes gaf ik aan K:)dootje voor haar verjaardag. Vandaag kreeg ik ze weer terug maar niet omdat ze ze niet wilde hebben. Ze heeft er voor mij een sjaal/omslagdoek van gehaakt. Mooi hè? Heb ik niet de beste vrienden die je je maar kunt voorstellen?

150301sjaa;2

  1. Natasja

    Hoi Lies, ik zag jouw Forest Darkness op ravelry. Ik heb het pakket al enkele jaren in de kast liggen omdat ik water op het patroon heb laten vallen en vooral de regels 49 t/m 57 kan ik niet meer lezen. Heb jij toevallig het patroon nog en zou je heel misschien dat stukje even willen kopieren voor me?
    Vast bedankt,
    Natasja.

Comments are closed.