Wat ik allemaal deed, dit weekeinde

9 en 10 augustus 2014:

Een tripje naar Rotterdam

140809gambaFG

Vijf jaar geleden aten we eens bij Ivy, dat was een memorabele ervaring. Een van de gangen was naar appel, munt en groene thee smakende waterpijp, er was een garnaal met een eetbare schaal, er was ijs dat aan tafel bereid werd met behulp van vloeibare stikstof. En alles was zó lekker! Dus nu er weer een klein spaarpotje stukgeslagen kon worden besloten we de inhoud op te eten bij FG, zoals Ivy inmiddels heet. En het was wéér -of nog steeds- geweldig, en ik was wel een beetje starstruck toen de bedenker van al dat lekkers, François Geurds zelf aan onze tafel verscheen. Daarna zijn we in Rotterdam blijven overnachten. Zaterdagmiddag zagen we een tentoonstelling in Het Nieuwe Instituut over schaarste en wat dat met de creativiteit van mensen doet, dat was boeiend! Vanmorgen keken we kunst in het Stedelijk Museum in Schiedam.