Gelukkig nieuwjaar!

1 januari 2016:

Een Sylvester-barbecue

160101aubergines
Gegrillde aubergines zonder en met saus

Net als vorig jaar vierden we de jaarwisseling bij K:-)dootje en haar Meneer. We rookten zalm en grillden garnalen. En we maakten de gegrillde aubergines met karnemelksaus uit (jawel) Plenty, van Yotam Ottolengi. Ook was er érg veel kaas, heerlijk! Om twaalf uur ging het los in de stad, we zagen tussen alle vuurpijlen een drone vliegen… vandaag vonden we de link naar wat deze gefilmd heeft. Mooi! We beginnen aan een nieuw jaar waarin we wel wat uitdagingen tegemoet kunnen zien, een grote verandering in mijn werk bijvoorbeeld. In de vriendenkring zullen gezondheidsproblemen het komende jaar een belangrijke rol gaan opeisen. Het is fijn om de jaarwisseling samen te vieren en te weten dat je er voor elkaar kunt zijn.

  1. Dominique

    Veel goede moed bij de veranderingen op het werk! (dat staat me ook te wachten, maar dan in 2017). Als je elkaar maar hebt, en goede vrienden om lief en leed mee te delen. En lekker eten, zo te zien. Gelukkig 2016 gewenst!

Comments are closed.