Wat ik vandaag deed (en gisteren, en eergisteren)

13 juli 2014

Van alles, behalve bloggen!

140711timmerfabriek

Mijn dagelijkse blogroutine kwam  wat onder druk, de laatste week. Ik werkte elke dag van die week behalve vandaag, op zondag is de winkel dicht. Vrijdagavond aten we met een groepje bij de Timmerfabriek , een tijdelijk restaurant op een heel bijzondere locatie waar met regionale producten wordt gekookt. Een van de bijgerechten bevatte volgens de kaart “red Chard” en dat is Engels voor rode snijbiet. Leuk, want snijbiet is erg lekker. Het is niet te koop bij de supermarkt of groentenjuwelier, ik denk dat dat komt omdat het moeilijk houdbaar is. Maar deze laatste theorie is nog niet bewezen, ik heb het nog nooit geprobeerd te bewaren.

Ook gingen we op familiebezoek bij H. en L. die kort geleden een bed and breakfast hebben overgenomen en in het bijbehorende huis zijn gaan wonen. De housewarming en tegelijk de verjaardag van hun zoon werd gevierd met een barbecue. Wat een heerlijk huis hebben ze, het was een fijne avond.

Ondertussen is de Tour de France aardig onderweg. Afleiding genoeg dus!